Facadeisolering

Udvendig facadeisolering

Hvis du heller ikke er vild med dyre varmeregninger. En udvendig isolering af facaden vil skabe et temperaturmæssigt stabilt miljø for ydervæggen. Dette vil derfor give et godt indeklima samt en længere levetid for den bærende konstruktion. En facadeisolering af dit hus vil derfor være en god investering. Facadeisoleringen ligger som en frakke uden på væggene og vil derfor ikke indgå i det statiske system. Dette betyder, at isoleringen vil være stort set fri for gennembrydninger og kuldebroer, og giver derfor en højisoleret facade.

Udvendig facadeisolering har flere fordele

En udvendig facadeisolering kan anvendes på både tunge bagvægge som eks murede facader, og på lette bagvægge som eks træfacader. Facadeisolering kan anvendes på alle typer byggerier.

Z
Boliger
Z
Etageejendomme
Z
Institutioner
Z
Erhverv
Z
Industri
Z
Fritidshuse

En udvendig isolering dækker kuldebroer ved etageadskillelse, skillevægge, vinduesfalse m.m. samt andre utætheder. Det betyder også at kuldestråling forsvinder. Hvis der er uens materialebrug og reparationer, vil det blive skjult bag isoleringen. Derudover så er en udvendig facadeisolering god da det ikke reducerer det indvendige boligareal.

Vi anvender udelukkende diffusionsåbne materialer. Dette sikrer et sundt indeklima, da murværket kan ånde.

Andre gode ting ved en facadeisolering

  • Facaden bliver moderniseret og får et ensartet udtryk.
  • Mineraluldsisoleringen er modstandsdygtig mod brænd