Facaderenovering efter alle regler ved erfarne murer

Har det danske vejr sat sine spor på facaden i form af revner og skader, så kan en facaderenovering godt være løsningen. Vi er behjælpelige med alle former for facaderenovering, herunder blandt andet puds af facader, tyndpuds, sokkelpuds, nye fuger mv. Når du har brug for hjælp, kommer vi først ud og besigtiger opgaven, hvor vi vil give en grundig vurdering af alle lagene i husets facade. Efterfølgende vil du modtage et tilbud med pris på projektet. Det vigtigt for os at du føler dig tryg gennem hele arbejdsprocessen, derfor modtager du sammen med tilbuddet vurderingen af facaden. Dermed forstår du alt fra start til slut og kan være tryg ved arbejdsprocessen.

Facaderenovering kan være et stort projekt

Da en facaderenovering kan være et stort projekt, anbefaler vi du får professionelle til at kigge på det. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud, da en facaderenovering vil være umagen værd, og en fryd for øjet da det giver et hus et helt nyt liv – og i sidste ende give en højere værdi. Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid.

Facaderenovering og høj sikkerhed

En facaderenovering kan være med til at give din bolig et flot nyt udtryk, men ikke nok med det, vil en renovering af facaden være med til at forbedre indeklimaet da fugten holdes ude.

Rådgivning om den bedste løsning

Vi rådgiver dig til den bedste løsning, om det kun er revner eller om facaden trænger til en total renovering. Vi kigger på helheden, og forstår derfor at ramme et slutresultat som vil passe til din bolig. Facaden skal kunne modstå fremtidigt vind og vejr, mens det beskytter boligen.

Kvalitetsresultat

Vi efterlader ikke nogen opgave, før alt er udført til punkt og prikke. Vi vil nemlig gerne give alle vores kunde et kvalitetsresultat med en lang levetid.