Omfugning af murværk

Murermester TL er specialister i renovering og vedligeholdelse af murværk. Vi har stort kendskab til omfugning af murværk ved eksempelvis totalrenovering. Hvis du ønsker at dit murværk IGEN skal ligne en million og ikke længere skal være i en konstant svækkelse, er en vedligeholdelse af murværket er nødvendig. Sådan en vedligeholdelse kan du og dit hus glæde sig over i mange år. Facaden opfriskes, og byggeriet vil fremstå nyere og yderst velholdt. Med en professionelle omfugning af murværk, vil du forlænge levetiden, og samtidig øge husets værdi hvis du ønsker at sælge det.

Omfugning af murværk af dygtige håndværkere

Murermester TL udfører alle former for omfugning af murværk. Med mere end 60 års erfaring tilsammen, er kvaliteten af det dygtige håndværk, vi leverer, helt i top. Det kræver stor erfaring med murerarbejde at få fugerne pæne, og det er vigtigt at vælge den rette fugetype og farve, både hvad angår æstetikken og byggeteknik.
Da vi mener at et godt samarbejde er kernen til et flot resultat, går vi meget op i kontakten med vores kunder. Vi kommer derfor altid ud og besigtiger opgaven og gennemgår opgavens omfang inden du modtager et tilbud.

Omfugning af murværk

Vi fjerner gamle og udpinte fuger. Fuger vil med tiden, blive nedbrudt i takt med at de slår sprækker. Nedbrydningen sker oftest i takt med vind og vejr, til trods for at murværket er bygget med tanke om klimaet. Revner i murværket vil have den negative konsekvens, at vandets mulighed for kondensering inden for murværket øges. Dette kan desværre medføre at dele af murværket kollapser, grundet mellemledende mellem fliserne svækkes.

Bestil en omfugning af murværk i dag

Oplever du at fugerne i husets murværk er begyndte at se slidste og medtaget, og er den begyndt at smuldre når du let kradser lidt i den? Så vil vil anbefale dig at få kradset de gamle fuger ud og lagt nye ind.

Du vil opleve at huset forbedres, og huset vil se mere vedligeholdt ud, da en ny fuge tit kan få et stenene i et murværk til at se nye ud.