Renovering af badeværelse

Hos murermester TL har vi tilsammen 60 års erfaring, derfor kan vi med garanti hjælpe dig med renovering af badeværelse.

Vi bruger udelukkende materialer i god kvalitet når du skal have et nyt badeværelse. Vi sætter vores kunder i første række og hjælper dig med dine badeværelses drømme. Du har mulighed for at få et nyt badeværelse bygget både fra bunden eller hjælp til renovere det eks med at sætte nye fliser op.

Renovering af badeværelse – af alle typer

Vi hjælper dig med at lægge en plan ud fra hvordan du ønsker dit badeværelse skal se ud efter renoveringen. Vi renoverer alle typer badeværelser, og står for alt lige fra det lille funktionelle badeværelse, til etablering af bruseniche til store inspirrende wellness badeværelser med karbad.
Z
Støbning af gulv
Z
Vådrumssikring
Z
Opsætning af klinker

Renovering af badeværelse fra start til slut

Vi er med fra start til slut. Vi kommer ud og besigtiger din opgave, inden vi sender dig et uforpligtende tilbud.
Vi stræber efter at give dig et tilbud hvor alle faktorer er med i tilbuddet vi sender dig, og hvor der ikke efterfølgende kommer ubehagelige overraskelser. Vores store fokus som er på kvaliteten i vores arbejde, vil efterlade et flot og langtidsholdbart resultat af et nyt badeværelse, som du kan nyde i mange år.

Samarbejder med andre håndværkere

Da samarbejder med andre håndværkere, alt fra VVS-arbejde og el-installationer inkl. Har vi mulighed for at hjælpe dig hele vejen, planlægge hele processen uden du selv skal stå for noget. Vi kan derfor hjælpe dig med isolering, gulvvarme, opsætning af vaske, toiletter, brusere, og hvad der ellers måtte være af arbejde, som skal løses af en fagperson. Vi sørger derudover også for indkøb af alle materialer.