Tagarbejde

Murerarbejde – oppudsning, reparation og renovering af tag
Hos Murermester TL tilbyder vi reparation af tagrygge, og skorstene samt oppudsning. Vi fjerner skorstene, og etablere så det matcher det eksisterende. Derudover understryger vi taget så det bliver tæt. Det vil sige indefra huset fjerner vi gammelt løst mørtel i samlingerne, og understryger så taget igen står helt tæt. Vi løser altid vores opgaver med øje for kvalitet, love og regler, således alle forskrifter bliver overholdt, men også så vores arbejde kan holde i mange år.

Tagarbejde – vedligeholdelse og eftersyn

Tegltage kræver normalt et minimum af vedligeholdelse, men det er dog stadig nødvendigt at man får et regelmæssigt eftersyn. Hvis der skulle være opståede skader, er det vigtigt dette bliver udredt i tide, så tagets tilstand ikke forringes. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, for at vurdere skade symptomer. Dette gør vi for at tage alle forholdsregler og på den måde slippe for uforudsete udgifter.
Z
Oppudsning
Z
Reparation
Z
Renovering
Z
Vedligeholdelse

Tagarbejde og drone inspektion af dit tag

Vi tilbyder drone inspektion hvis dit tag trænger til en reparation, hvis der er tale om en høj bygning eller større tagflader. Vi kommer gerne ud og ser taget, så vi kan vurdere hvor omfattende skaden eller skaderne er. Ved en drone inspektion kan vi hurtigt vurdere omfanget af en eventuel skade samt dokumentere den via billeder. I nogle tilfælde tilbyder vi at udføre en drone inspektion gratis. Det gør vi i de tilfælde, hvor det efterfølgende arbejde udføres af os.